ESU SwitchPilot Erweiterung 4x Relaisausgang

Cikkszám: 51801
Listaár: 11 800 HUF
9 600 HUF (19% megtakarítás)
Akciós
Készleten
 
TT
1:120 méretarány
14 év alatti gyermek kezébe nem adható!
SwitchPilot Erweiterung 4x Relaisausgang
 
A SwitchPilot szükség esetén kiegészíthető a SwitchPilot extension modullal: Az oldalán a SwitchPilot-hoz dokkolva 4 relékimenetet kínál a potenciális fogyasztók közötti váltáshoz vagy a központi polarizációhoz
.
A SwitchPilot Extension modul csak switchpilot-al együtt működik. Az oldalhoz csatlakoztatva közvetlenül a SwitchPilot hajtja. Összesen 4 kettős relét (2 x UM) tartalmaz, amelyek mindegyike fixen hozzá van rendelve a SwitchPilot tranzisztor kimeneti párjának. Az adott relé helyzete közvetlenül a kezdőpár kapcsolási állapotától függ.
 
A relé segítségével a fogyasztók elektromosan kapcsolhatók a sínáramkör többi részéről (a k84-hez hasonló funkció), vagy egy motoros részvételi meghajtó visszafordítható.
 
Mivel minden relé lehet terhelni akár 1,5A folyamatos áram, akkor nem csak polarizálja részvételi szívek, hanem a kínálat blokk szakaszok feszültség függ a jel vagy kapcsoló motor meghajtók, mint a (víz) szivattyúk.
 
A motorkapcsoló-meghajtók vezérlésének lehetősége különösen trükkös: A SwitchPilot Extension modul a szükséges motorfordított polaritást is felgönnem fog.
Weboldalunk helyes működéséhez sütit használunk az Ön böngészőjében.
Sütik használatáról bővebben itt olvashat.