ESU Mobile Control II Funkhandregler Einzelregler für ECoS

Cikkszám: 50114
Listaár: 125 000 HUF
Rendelhető
 
TT
1:120 méretarány
14 év alatti gyermek kezébe nem adható!
 
A teljesen újonnan kifejlesztett Mobile Control II az Androidon alapul. Ehhez a nyílt, globálisan elosztott operációs rendszerhez erőteljes alapot hoztak létre: az ARM® Cortex® A8 mikroprocesszor 1,3 GHz-es órajellel 1 GB RAM-ot érhet el, és egy nagy felbontású, 3,2 hüvelyk méretű TFT színes kijelzőt vezérel. Az alkalmazások és adatok tárolásához 4 GB flash memória áll rendelkezésre. A kapacitív érintőképernyő garantálja az összes adat érintésmentes bevitelét. Az USB port mellett a WLAN rádióinterfész is biztosítja a külvilággal való kommunikációt. A szabványosított rádióinterfésznek köszönhetően a modell vasúti rendszer problémamentes működése mindenkor garantálható. A WLAN ismétlők segítségével a rádiótartomány szükség esetén könnyen meghosszabbítható. A beépített, nagy teljesítményű lítium-polimer akkumulátor könnyedén átveszi a leghosszabb üzemidőt. A töltéshez egyszerűen csatlakoztassa a Mobile Control II készüléket a mobiltelefon USB töltőjéhez vagy bármely más USB-porthoz. A nyílt platformnak köszönhetően a Google Play Áruház további alkalmazásainak segítségével bármikor bővítheti a funkciók körét.
A Mobile Control II képes irányítani az ECoS-ban létrehozott összes mozdonyt, és természetesen megérti a 14, 28 vagy 128 sebességi lépéseket. Az ECoS átveszi az összes alapvető mozdonytulajdonság, például a mozdony nevét, a mozdony szimbólumát, a funkciókulcs hozzárendelését és a funkciókulcs szimbólumokat. Mozdonyonként legfeljebb 28 funkciógomb kapcsolható, amelyek természetesen egyedileg konfigurálhatók folyamatos és nyomatékfüggvényként.
A Mobile Control II nagy felbontású (480 x 800 pixel, 280 dpi) háttérvilágítású TFT kijelzője mindig tájékoztatja Önt a legfontosabb működési paraméterekről. Ezenkívül láthatja, hogy egy mozdonyt egy másik játékos foglalt-e el, vagy a rendszeren vészleállítást indítottak el.
 
Weboldalunk helyes működéséhez sütit használunk az Ön böngészőjében.
Sütik használatáról bővebben itt olvashat.